top of page

CONDICIONS D'ÚS

Formes de pagament

Temps d'entrega

Garantia i Devolució:


Si una vegada rebut el producte no s'ajusta al seu just o hi ha qualsevol problema, s'ha de posar en contacte amb botiga@catacrack.cat. Tindrà l'oportunitat de retornar el producte durant els primers catorze dies, des de la recepció de l'encarreg. Li retornarem els diners (no inclou gastos d'enviament ni tampoc el 10% addicional del reenvolsament). Els productes han d'estar en perfectes condicions; sense haver estat utilitzats ni haver estat rentats. No es poden retornar els productes usats per qüestions higièniques. Sense la nostra autorització per email, no s'acceptarà cap devolució. El producte retornat ha d'anar acompanyat de la seva factura i enviat al nostre magatzem.

En cas de producte defectuós o producte erroni, el termini de reclamació és de catorze dies. Passats aquests dies, no s'admetrà cap reclamació. Per procedir al canvi, sempre pel mateix producte, haurà de contactar amb nosaltres a través de botiga@catacrack.cat, i iniciarem el tràmit de reposició. El producte no pot està rentat per la seva reclamació.

Recordem que pot haver-hi una variació en les fotografies, les quals NO han de considerar-se exactes i dependran de la configuració del monitor, condicions lumíniques i altres factors. En èpoques de rebaixes o vals de descompte, els canvis es faran a raó del preu que s'hagi pagat. Si hi ha qualsevol problema, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic.

           

 

                                                    Gràcies per confiar en nosaltres!

bottom of page